2021

22. 5. 2021

Další ročník Májového běhu je za námi.

Díky sehrané spolupráci organizátorů i běžců šlo všechno hladce a nikdo nedošel úhony.

Trať byla po jarních deštích a po těžbě v lesích obvzláště krosová, ale počasí nám přálo a nic nebránilo příjemné sportovní atmosféře.

Vítězem mužů na trati 7,5 km se stal v novém traťovém rekordu Ctibor Sysel ze Spartaku Praha 4 v čase 0:29:07

Jako první muž v kategorii nad 50 doběhl a obhájil tak loňské zlato: Jiří Šťástka z Prostřední Lhoty v čase 0:41:56

Do Prostřední lhoty putovalo i další zlato pro Libuši Vlachyňskou, která zvítězila mezi všemi ženami v čase 0:46:12 a obhájila tak zároveň loňské 1. místo z kategorie nad 50 let.

V kategorii do 50 let to pak byla Linda Florianová z Nymburka, která zvítězila v čase 0:47:19.

Trať 2 km byla plná vítězů a vítězek v jednotlivých ročnících. Celkové prvenství pak vybojovala v těsném finiši Ema Zavadilová (0:9:14) z Jiskry Nový Bor a Adam Roleček ze Slap (0:9:15).

Děkujeme všem za účast a dále za pomoc děkujeme především Radce Rosenbergové, Hance Šolcové, Hance Plavcové a Tomáši Slavatovi a dalším velkým i malým pomocníkům.

A na závěr pár rekací našich účastníků:

„Dobrý den, děkuji za krásnou akci, už se těším na příští ročník.“

„Moc děkujeme! Krásná atmosféra 👏 děti si to užily❤️

„Velice děkuji za zaslané výsledky a hlavně za fantastický zážitek při vámi pořádaném běhu. Bylo mi a myslím i ostatním ctí, se tohoto májového běhu u vás nádhernou jarní přírodou zúčastnit. Určitě už se těšíme na další ročník a jen doufáme, že už covid nebude strašit jako letos. Přeji Vám všem všechno dobré, spoustu elánu a hlavně pevné zdraví. Samozřejmě i skvělé výsledky ve sportovních kláních.“

Výsledky…